На 26 май ДСХ  „Мария Луиза“ в Свищов отбеляза с

...
На 26 май ДСХ  „Мария Луиза“ в Свищов отбеляза с
Коментари Харесай

ДСХ „Мария Луиза“ в Свищов отбеляза с пъстър празник своята 112-та годишнина

На 26 май ДСХ  „Мария Луиза“ в Свищов означи с цветен празник своята 112-та годишнина.

Официални посетители на празничното събитие бяха кметът на Свищов доктор Генчо Генчев, ръководителят на общинска работа „Социални дейности“ Анелия Димитрова, шефове на обществените структури от Община Свищов и дами от Инър Уил Клуб – Свищов, с президента за 2021/2022 година – доктор Любомира Първанова.

Мария Георгиева, като ВрИД шеф на Дома за остарели хора, приветства гостите, домуващите и своите сътрудници, като изрази признателност за ползотворната взаимна активност както към чиновниците, по този начин и към общинското управление.

Кметът на Свищов доктор Генчо Генчев също сервира своите поздрави към възрастните хора и благодари на екипа на ДСХ „ Мария Луиза “ за всеотдайната работа и топлината, с която се грижат за потребителите на обществената услуга. Градоначалникът акцентира, че общинското управление постоянно ще оказва подпомагане и помощ в ежедневните старания за добруването на възрастните хора и сервира приветствен адрес и цветя, в символ на внимание. Той благодари също на Инър Уил Клуб – Свищов за тяхната ангажираност и благородна поддръжка, която демонстрират към разнообразни обществени институции.

От своя страна доктор Любомира Първанова също сервира цветя и сърдечните поздрави на дамите от Инър Уил Клуб – Свищов и изчете приветствен адрес към домуващите и личния състав на ДСХ „ Мария Луиза “.

Празничната стратегия продължи с пъстра компилация от танци, песни и музика, които превзеха присъстващите и способстваха за радостните усмивки на лицата им.

Участници в програмата бяха:

1. Детска градина „Радост“ – група „Слънчице“ и група „Звездички“;

2. Детска градина „Чиполино“;

3. Школа по изкуствата „Стефка Филипова“ при ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856“ – гр. Свищов;

4. Школа за поп и рок реализатори клуб „Естрада“ – гр. Свищов
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР